Decanenkring IJssel-Vechtstreek

BEKIJK MBO ZWOLLE Groepsbezoek - voor KB4-LEERLINGEN

Ieder jaar kunnen vierdejaars KB-leerlingen meedoen aan het project ‘Bekijk MBO Zwolle’. In twee uur maken leerlingen kennis met het MBO-onderwijs, krijgen ze een rondleiding door een Zwolse MBO-instelling en zullen ze (wanneer mogelijk) een praktische opdracht uitvoeren of een les bijwonen. Ook wordt er een presentatie gegeven over de gekozen opleidingsrichting en de mogelijkheden van een BBL-opleiding.

Doel van het groepsbezoek is om leerlingen kennis te laten maken met het MBO-onderwijs, ze een reëel beeld geven van het gekozen MBO-richting en hen te helpen bij het maken van een keuze voor een vervolgopleiding.

Deelname aan deze dag is verplicht voor de vierdejaars KB-leerlingen van de deelnemende scholen. Meer informatie krijg je via je decaan.

Bekijk eerst de keuzemogelijkheden en schrijf je vervolgens in. Heb je een fout gemaakt tijdens het inschrijven? Schrijf je dan gewoon opnieuw in: de eerdere inschrijving wordt automatisch verwijderd.

LET OP: Inschrijving is in 2020 niet mogelijk!

 

Het project ‘Bekijk MBO Zwolle’ wordt georganiseerd door de Decanenkring IJssel- en Vechtstreek in samenwerking met vijf MBO-scholen in Zwolle. Zij bieden verschillende MBO-opleidingen aan en hopen dat je door deelname aan het project een goede opleiding kunt kiezen.

 

 

 

 


 

Decanenkring IJssel-Vechtstreek | info@dijv.nl