Decanenkring IJssel-Vechtstreek

De 3 online-voorlichtingsronden starten om 19.00, 19.30 en 20.00 uur. Klik op "online" om aan een voorlichting deel te nemen.
LET OP: de voorlichtingen worden voor ALLE niveaus gegeven, tenzij anders is vermeld.

 

Overzicht van de voorlichtingen waaruit gekozen kan worden:
(alle links zijn ook hier te vinden)

 

1. TECHNIEK EN PROCESINDUSTRIE deelnemen
Breed 1e jaar Middenkader Engineering Techniek niveau 4

Na dit eerste brede jaar kun je uitstromen naar de richtingen: Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek, Procestechniek, Installatietechniek (werkvoorbereider)en Commerciële Techniek.
Installatietechniek niveau 2/3 
Installatietechniek houdt zich bezig met het in elkaar zetten van gas-, water– en warmtetoestellen en het plaatsen van toestellen. Bij installatietechniek verzorgt men de aanleg van leidingen voor transport van water, gas en lucht in huizen, fabrieken en voertuigen.
Elektrotechniek/Mechatronica niveau 2/3/4
In de Elektrotechniek ben je uitvoerend en organiserend bezig met werkzaamheden op het gebied van elektriciteit/electronica en de apparaten en apparatuur die hiervan gebruik maken. Mechatronica is een breed vakgebied omdat van een mechatronicus wordt verwacht dat hij of zij met verschillende technieken (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Meet- en Regeltechniek en Besturingstechniek) zowel theoretisch als in de praktijk aan de slag kan. Mechatronica komt veel voor in de machinebouw en de industriële automatisering.

 

2. ONDERHOUDSTECHNIEK deelnemen
Vliegtuigonderhoudstechniek niveau 3/4 
Vliegtuigonderhoudstechniek is specifiek gericht op mechanisch onderhoud van vliegtuigen.
Motorvoertuigentechniek niveau 2/3/4 
Motorvoertuigentechniek kent meerdere richtingen: autotechniek, bedrijfsautotechniek, schadetechniek, carrosserietechniek  en fiets/bromfietstechniek.

 

3. BOUW- EN INFRATECHNIEK deelnemen
bouwtechniek en Infratechniek (Grond-, water- en wegenbouw) niveau 2/3/4
 
Bouwkunde: ontwerpen, voorbereiden, organiseren en onderhouden van woningbouw. Infratechniek: aanleggen van wegen, sluizen, bruggen, viaducten e.d.

 

4. CREATIEVE TECHNIEK deelnemen
Meubel en Hout niveau 2/3/4 
Werken als meubelmaker, creatief ontwerper van meubels, leidinggeven in de meubelindustrie.
Woninginrichting en –design niveau 4 (Deltion)
Als interieuradviseur geef jij advies voor de inrichting van een ruimte. Dit kunnen ruimtes in een woning zijn, maar ook ruimtes in kantoren of winkels. Met je creatieve en commerciële geest adviseer je over meubelen, de stoffering en bekleding, de vloerbedekking, verlichting, kleurgebruik en accessoires. Vaak werk je en verkoop je vanuit het assortiment van de interieurwinkel waar je werkt.

 

5. MEDIAVORMGEVING deelnemen
Mediavormgeven niveau 4
 
Werken bij bedrijven als communicatiebureaus, reclamebureaus, gespecialiseerde ontwerpbureaus/vormgeefstudios, webdesignbureaus, uitgeverijen en drukkerijen, animatie- gamebedrijf. Je houdt je bezig met vormgeving, bewerken en/of realisatie van grafische media-uitingen.
AV Productie (Fotografie- en Camerawerk) niveau 4 
Je houdt je bezig met het maken van audiovisuele producties. Je wordt fotograaf of cameraman/ vrouw. Bij camerawerk ligt het accent op licht, geluid, beeld, camera-, montagewerk of op een combinatie van deze gebieden. Als fotograaf werk je als zelfstandig ondernemer of binnen fotografiebedrijven zoals, fotostudio’s en fotospeciaalzaken.
Mediamanager/mediaredactiemedewerker niveau 4
Bedrijven zetten vaak veel middelen tegelijkertijd in om hun doel en doelgroep te bereiken. Als mediamanager ben jij bij zo'n uitdagend project of campagne de spin in het web. Jij zorgt dat alle (multimedia-)specialisten goed samenwerken en dat iedereen een zo goed mogelijk product oplevert. Als mediamanager werk je vaak bij bedrijven als communicatie-, reclame- en webdesignbureaus, ontwerpstudio’s, multimediabedrijven of tv-productiebedrijven. Als mediaredactiemedewerker ben jij degene die zelf teksten schrijft, maar je bewerkt en controleert ook die van anderen. Je gaat op zoek naar informatie, neemt interviews af en maakt reportages. Soms maak je ook foto’s of een video bij een artikel. En je zorgt er zelf voor dat het nieuws geplaatst wordt op alle kanalen.

 

6. CREATIEF ONTWERPEN deelnemen
Creatief Ontwerpen / Creatief Vakmanschap
 
Het Cibap leidt op voor een baan in de creatieve industrie.Van Mediavormgever tot Ruimtelijk Vormgever en van Meubelmaker tot Grafisch Ontwerper en Filmmaker. Tijdens deze voorlichting krijg je een volledig beeld van wat het Cibap te bieden heeft. Opleidingen op verschillende niveaus 3-4.

 

7. LANDBOUWTECHNIEK deelnemen
Landbouwtechniek Landbouwmechanisatie niv. 2-4

Sleutelen, maar dan wel aan échte machines! Je werkt aan  tractors, combines, hakselaars,

overige graafmachines, heftrucks en shovels. Of - iets kleiner, maar vaak net zo uitdagend - aan quads, gazonmaaiers en golfkarren

8. TRANSPORT EN LOGISTIEK deelnemen
Transport & Logistiek niveau 2/3/4
 
Transport houdt in: op- en overslag van goederen, voorbereiden en regelen het vervoer van goederen. Logistiek houdt in: inkoop, transport- en productieplanning, distributie, magazijn- en voorraadbeheer. Logistiek is eigenlijk een combinatie van administratie en planning. Beroepen: chauffeur, logistiek medewerker/ teamleider, Manager Transport & Logistiek.

 

9. ZEEVAART deelnemen
Zeevaartopleidingen niveau 2/3/4
 
Technische en organiserende functies in de zeevaart: schipper/machinist/kapitein of koopvaardijofficier kleine- en/of grote schepen.

 

10. TOERISTISCHE DIENSTVERLENING deelnemen
Luchtvaartdienstverlening / Steward(ess) niveau 4 
Deze opleiding maakt je breed inzetbaar in de luchtvaart, zowel op de grond als in het vliegtuig. Je werkt bijvoorbeeld als grond steward(ess) op de luchthaven of als cabin attendant (steward, of stewardess) bij een luchtvaartmaatschappij in binnen- of buitenland. Je kunt werken aan een ticketbalie of ingezet worden als gastvrouw/-heer in de airport lounges.
Toerisme en Recreatie niveau 3/4 (
Werken op een recreatiebedrijf, kampeerbedrijf, bungalowpark, dag attractiepark of bij een evenementenorganisatiebureau. In de toerisme werk je op een toeristisch reisbureau, zakenreisbureau of touroperator. Ook kan een hotel, ANWB-winkel of een vliegveld jouw werkterrein worden.

 

11. GEZONDHEIDSZORG deelnemen
Verpleegkundige niveau 4 
Verpleegkundig werk vindt plaats in een verpleeghuis, de thuiszorg of in een ziekenhuis. Je bent lichamelijk en geestelijk verzorgend bezig en bevoegd tot enig medisch handelen. Als verpleegkundige ben je de spil in het zorgproces. Jij coördineert alle zorg rondom je cliënt.
Verzorgende (-IG) niveau 3 
Verzorging is werken in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, psychiatrie, woonvormen voor lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten, thuiszorg (o.a. kraamzorg) Je bent huishoudelijk en vooral lichamelijk verzorgend bezig.
Assisteren in de Gezondheidszorg niveau 4 
Drie beroepen: Apothekers-, dokters- en tandartsassistente. Bij alle drie ben je zowel administratief als medisch assisterend bezig.
Dienstverlening (Helpende Zorg & Welzijn) niveau 2 
Je helpt mensen van verschillende leeftijden in de thuiszorg, verzorging- of verpleeghuis en de gehandicaptenzorg. Je werk bestaat uit zorg voor voeding, verzorging, assisteren bij activiteiten en huishoudelijk werk. Je ondersteunt de beroepskrachten.

 

12. SPORT deelnemen
Dienstverlening (Medewerker Sport & Recreatie) niveau 2 
Maak je het mensen graag naar de zin en steek je graag je handen uit de mouwen? Als Medewerker Sport & Recreatie kun je aan de slag in bijvoorbeeld een attractiepark, camping, bungalowpark, fitnesscentrum, sportpark, zwembad, sporthal of outdoor bedrijf.
Sport en Bewegen niveau 3/4 
Werken als sport- en bewegingsleider bij sportverenigingen, buitensportondernemingen, fitnesscentra en recreatiecentra. Als sport- en bewegingscoördinator kun je je specialiseren in verschillende richtingen als bijvoorbeeld trainer/coach, bewegingsagoog, maar ook werken binnen het onderwijs of bij een gemeente.

 

13. JURIDISCHE DIENSTVERLENING deelnemen
Juridische Dienstverlening en HRM niveau 4 
In de juridische dienstverlening adviseer jij anderen over rechten en plichten en verricht je administratief werk op dit terrein. Jij weet alles van wetten en regels en adviseert burgers, bedrijven, overheden of instellingen op jouw vakgebied. Als medewerker HRM werk je op de afdeling personeelszaken en voert daar allerlei taken uit.


14. WELZIJN deelnemen
Sociaal Werk niveau 4 
Binnen Sociaal Werk zijn er twee profielen: Sociaal Cultureel Werker en Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Je laat mensen zelf laten ontdekken hoe ze kunnen meedoen in de samenleving. Je geeft ze persoonlijk advies en organiseert activiteiten waarmee ze hun leef- en woonomgeving verbeteren. Je ondersteunt hen om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je activeert, enthousiasmeert mensen en brengt instellingen en je doelgroep met elkaar in contact. Je kunt er mee op veel verschillende plekken werken: gemeentes, zorg- en welzijnsorganisaties, een centrum voor werk en inkomen, het vluchtelingenwerk, justitiële inrichtingen, slachtofferhulp, jongerencentra, de buitenschoolse opvang, poppodia en sociale wijkteams.
Maatschappelijke Zorg niveau 3/ 4 
Binnen de maatschappelijke zorg kun je kiezen uit verschillende profielen(uitstroomrichtingen) als; gehandicaptenzorg, specifieke doelgroepen, agogisch medewerker GGZ of thuisbegeleider. Je werkt met verschillende cliënten van allerlei leeftijden met verschillende beperkingen of ziekten en problemen. Je bent de steun en toeverlaat van mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het wonen, het invullen van de dag en het regelen van allerlei zaken. Dit kunnen jonge mensen zijn, maar ook volwassenen en ouderen. Soms hebben ze een beperking, psychosociale problemen of beide.

 

15. PEDAGOGISCH WERK deelnemen
Pedagogisch Werk (incl. Onderwijsassistent) niveau 3/4
 
Als Pedagogisch werker geef je leiding aan een groep kinderen en jongeren tussen 0 tot 23 jaar oud. Afhankelijk van hun leeftijd ben jij verantwoordelijk voor hun verzorging, het voeden, maar ook onderneem je leuke en leerzame activiteiten met ze. Als pedagogisch werker ben je breed inzetbaar in een kindercentrum, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal en/of in het onderwijs. Als onderwijsassistent werk je als rechterhand van de groepsleerkracht op een basisschool of in het Voortgezet Onderwijs. Jij geeft extra hulp aan individuele leerlingen of je werkt met kleine groepjes. Ook ben je actief met ondersteunende, begeleidende en pedagogische/didactische taken.

 

16. FACILITAIRE DIENSTVERLENING deelnemen
Facilitaire Dienstverlening niveau 4 
Binnen de Facilitaire dienst van grote bedrijven als (zorg-)instellingen, bungalow-parken of hotels zorg jij dat allerlei zaken goed worden uitgevoerd. Je kunt dan denken aan de beveiliging, het verzorgen van eten, het organiseren van evenementen en het coördineren van schoonmaak en gebouwbeheer. Je verdeelt de taken, begeleidt, controleert en helpt waar nodig mee.
Evenementenorganisatie niveau 4 
Je bent betrokken bij de organisatie van bijvoorbeeld festivals, feesten, beurzen, zakelijke en alle andere denkbare evenementen. Van begin tot eind, dus van het idee en de voorbereiding tot en met de uitvoering. Zo houd jij je onder andere bezig met het opzetten en uitvoeren van een communicatie- en marketingplan, het maken van draaiboeken, het ontwerpen van promotiemateriaal, het onderhouden van contacten met leveranciers, het inrichten van de locaties en het regelen van het personeel en de catering.

 

17. DETAILHANDEL deelnemen
Detailhandel niveau 2/3/4 
In de winkel kun je aan het werk als winkelassistent of verkoopmedewerker. Je verkoopt, etaleert en zorgt dat de winkel er netjes uit ziet. Als ondernemer detailhandel heb je je eigen onderneming en als manager detailhandel werk je voor verschillende (grote)winkelketens.

 

18. COMMERCIELE DIENSTVERLENING deelnemen
Commerciële Dienstverlening niveau 3/4 
Opleidingen voor dienstverlenende beroepen in de commerciële sector zoals Junior Accountmanager, Commercieel Medewerker of Medewerker Marketing & Communicatie. Je bent een echte duizendpoot. Je doet bijvoorbeeld marktonderzoek, bedenkt reclamecampagnes en online marketing-acties, organiseert evenementen, schrijft teksten voor de website en denkt na over promotiemateriaal. Als junior accountmanager ben jij de schakel tussen jouw bedrijf en jullie klanten. Je bent regelmatig zelfstandig op pad om bij klanten op bezoek te gaan.

 

19. VERS-BRANCHE deelnemen
Werken in de versbranche 
Werken en leren op de versafdelingen van supermarkten (brood, kaas, groente en fruit, vlees, vleeswaar, vis), slagerij of viswinkel, of in de versindustrie zoals vlees of visverwerking.

 

20. HORECA deelnemen
Horeca niveau 2/3 
Werken in uitvoerende en organiserende functies in de horeca in binnen- en buitenland. Beroepsmogelijkheden: Gastheer/Gastvrouw of Kok
Manager/Ondernemer Horeca/International Hospitality Studies niveau 4 
Je bent ondernemer met je eigen bedrijf of manager in een (internationale) horeca-onderneming, zoals een restaurant, hotel of café, als keukenmanager, restaurantmanager, housekeepingmanager, conferencemanager, cateringmanager, baliemedewerker recreatie of bedrijfsleider recreatiepark.
 

21. INTERNATIONALE HANDEL deelnemen
Internationale Handel en Groothandel/International Business Studies/
E-commerce/Bedrijfskunde niveau 4

Keuze uit de volgende functies:  Medewerker Inkoop, Commercieel medewerker binnendienst, Vertegenwoordiger, Assistent exportmanager, Exportmedewerker binnen/buitendienst, Hoofd magazijn, Districtsmanager, Ondernemer groothandel, Manager internationale handel / Groothandel.

 

22. ADMINISTRATIE deelnemen
Administratie niveau 2/3/4 
Ben je handig met talen en/of cijfers, computers en kun je goed organiseren? Of wil je mensen helpen door hen te voorzien van de juiste informatie? Dankzij jou loopt alles op rolletjes, zijn de administratieve zaken op orde in bedrijven en andere organisaties én ben je goed op de hoogte van regels en wetten en soms ook van wetgeving. Je kunt denken aan de volgende beroepen; Secretaresse, Management Assistent, Financieel Administratief medewerker,  Bedrijfsadministrateur.
Secretarieel niveau 3/4 
Je helpt de samenwerking binnen je team of bedrijf te verbeteren. Jij bent daarin de spil. Jij houdt de agenda bij, bereidt bijeenkomsten voor en noteert tijdens werkbesprekingen de afspraken. Je onderhoudt de contacten, legt afspraken vast en zorgt dat iedereen de juiste info krijgt. Ook controleer je de voortgang van projecten en kijk je voortdurend of de processen efficiënter kunnen. Dit afwisselende vak vraagt om communicatieve en initiatiefrijke professionals, die ook nog eens ontzettend veelzijdig zijn!

 

23. NATUURBEHEER deelnemen
Tuin & Landschap / Bos- en natuurbeheer / Sportvisserij & Waterbeheer / Teelt & Technologie / Veehouderij / Groen, grond en infra 
Heb jij groene vingers en werk je graag buiten? Dan is een opleiding in de groene sector iets voor jou. De verschillende opleidingen leiden je op tot medewerker of manager bij verschillende bedrijven. Denk aan hoveniersbedrijven, organisaties voor bos- en natuurbeheer, teeltbedrijven, (agrarische) loonwerkbedrijven en bedrijven in de veehouderij.

 

24. GROENE DETAILHANDEL deelnemen
Bloem & Styling / Groen detailhandel 
Heb jij groene vingers, maar werk je ook graag met mensen en ben je creatief? Dan is een opleiding in de detailhandel of bloemenbranche iets voor jou. De verschillende opleidingen leiden je op tot medewerker of manager bij tuincentra, (on-line) bloemenwinkels, binderijen of in de groothandel.

 

25. DIERVERZORGING deelnemen
Dierverzorging / Wildlife / Dierenartsassistent / Paardenhouderij en – sport / Hoefsmid 
Je houdt je bezig met de verzorging en gezondheid van verschillende dieren. Je werkt bijvoorbeeld in de paardenhouderij, in een dierentuin, asiel, pension, hondentoiletteerbedrijf of dierenartspraktijk. Je geeft om dieren en hun welzijn, maar hebt ook oog voor de financiële kant en houdt van een uitdaging.

 

26. VOEDINGSTECHNOLOGIE deelnemen
Voeding & Technologie / Voeding & Voorlichting 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over gezonde voeding, hoe je producten ontwikkelt en ook echt maakt en wat de laatste trends in de foodsector zijn? Dan is 1 van deze opleidingen iets voor jou! Je werkt bijvoorbeeld als voedingsadviseur, gezondheidscoach, marketingmedewerker, medewerker productontwikkeling, productontwikkelaar, medewerker kwaliteitsdienst , allround operator of laborant. En ook mooi: de foodsector springt om goede vakmensen. Je hebt dus bijna altijd garantie op mooi werk!

 

27. UITERLIJKE VERZORGING deelnemen
Haarverzorging niveau 2/3/4 
Als kapper beheers je alle basisvaardigheden van de technieken die te maken hebben met knippen, snijden, stylen, wikkelen, föhnen en lang haar en vind je het leuk om met mensen om te gaan. Als (junior) kapper of salonmanager werk je in een salon. Of je wordt verkoper bij een cosmeticabedrijf.
Schoonheidsspecialist niveau 3/4
Als Schoonheidsspecialist kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een schoonheidssalon, drogisterij/parfumerie, zonnestudio, sauna, beautyfarm, cruiseschip, sportcentrum of een cosmeticabedrijf (in zowel de technische begeleiding als de verkoop). Zelf een bedrijf starten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

28. VEILIGHEID deelnemen
Orde & Veiligheid niveau 2/3 (beveiliging en HTV) 
Beveiligers zijn overal nodig. Je kunt dus op verschillende plekken werken, van fabrieken tot kantoren. Bijvoorbeeld als objectbeveiliger, evenementenbeveiliger, luchthavenbeveiliger, detentietoezichthouder, mobiele surveillant of winkelsurveillant.  Als handhaver toezicht en veiligheid (HTV) werk je bij een gemeente of een gemeentelijke instelling voor toezicht en veiligheid. Je surveilleert in uniform op straat en treedt waar nodig corrigerend op. Je kunt worden ingezet als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA).

 

29. VEILIGHEID EN VAKMANSCHAP (VEVA) deelnemen
Defensie niveau 2/3 
Oriënteren op de landmacht, luchtmacht en marine via opleidingen Veiligheid en Vakmanschap, waarbij je je breed militair oriënteert en daarnaast een vakopleiding kiest.

 

30. POLITIE deelnemen
Politie
Voorlichting over de mogelijkheden bij de politie en doorstroom naar politie van het MBO of Havo.

 

31. DEFENSIE aanmelden voor informatie
Krijgsmacht 
Defensie moest op het laatste moment afzeggen voor deze voorlichtingsavond.
Als je je aanmeldt voor "informatie" zal Defensie binnenkort contact met je opnemen en informatie verstrekken.

 

32. PODIUMTECHNIEK deelnemen
Podium- en Evenemententechniek niveau 3/4 
Theater- en evenemententechniek: geluid en licht regelen tijdens een voorstelling, dat is het werk van de theatertechnicus en audiovisueel medewerker.

 

33. MODE deelnemen
Mode niveau 3/4 
Heb jij passie voor mode en vind je het leuk om fashionable kledingstukken te maken? Als medewerker mode/maatkleding maak jij op een professionele manier zelf mode- en maatkleding. Je bent allereerst uitvoerend bezig, waarbij je een model of wens van een klant omzet in een patroon. Je kiest de mooiste stoffen en materialen uit en kunt met machines overweg om het eindproduct te maken en perfect af te werken.

 

34. ICT deelnemen
ICT niveau 3/4 
Automatisering, computers en elektronica kunnen mensen, bedrijven en organisaties helpen beter te functioneren. Je kunt veel richtingen op, van het ontwerpen van netwerken tot het installeren ervan en van het adviseren en trainen van gebruikers tot het beheren van een ICT-omgeving.

 

 

35. BAKKERIJ deelnemen
Bakkerij en Patisserie niveau 2/3 
Bakkers hebben variabele werktijden. Tegenwoordig gebeurt het broodbakken steeds meer overdag. Beroepen: bakker en banketbakker.

 

1 http://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MmZiMjZlZDctNjdiOC00Yzk5LWJiOWEtZjVmMThkZmEzNGI1%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
2 http://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OTdlMjQ2N2EtMDg1YS00NjM1LTk4NjYtOWQ5Y2IxM2QzYjIx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
3 http://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZjBhZmFiZWEtNjUyMS00OTdjLTk2NjktZGZhNzA1M2ViZWRh%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
4 http://eur03.safelinks.protection.outlook.com/ap/t-59584e83/?url=https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fl%2Fmeetup-join%2F19%253ameeting_ZjdmOTFhMjUtMTc0Yi00ZWNmLWFjODYtZjhjNDYyYmZhYjNl%2540thread.v2%2F0%3Fcontext%3D%257b%2522Tid%2522%253a%25226fecbcc0-968f-4ad6-8d08-d02d42c38c91%2522%252c%2522Oid%2522%253a%2522d37d8dc5-bb29-41ed-a168-920f38b90ff4%2522%257d&data=04%7C01%7C%7C1c7e97a983004fc8857808d886e1f69c%7C2867a8502fe543f792b98e326586b667%7C0%7C0%7C637407652356695641%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=ESqTDMyNVOku0D78Sf0ejuAcVtb8tf8BFHrJ3FhyCK4%3D&reserved=0
5 http://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZDRhZDUwODQtZWU0Yi00N2I2LWFkYTMtODdhOTNhYjAwMTJi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
6 http://eur03.safelinks.protection.outlook.com/ap/t-59584e83/?url=https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fl%2Fmeetup-join%2F19%253ameeting_YzU3ZWVhNTEtNjBlMC00OGFjLWJhMzgtZTA3M2YxMGRhNTgz%2540thread.v2%2F0%3Fcontext%3D%257b%2522Tid%2522%253a%25226fecbcc0-968f-4ad6-8d08-d02d42c38c91%2522%252c%2522Oid%2522%253a%2522d37d8dc5-bb29-41ed-a168-920f38b90ff4%2522%257d&data=04%7C01%7C%7C1c7e97a983004fc8857808d886e1f69c%7C2867a8502fe543f792b98e326586b667%7C0%7C0%7C637407652356705640%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=GRzV7CZqbOnX%2BqM%2Bzm2hI2K3gj1lJEygbG7wOEmugnY%3D&reserved=0
7 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NjkxMWJkMmYtZWQ3Mi00OGM0LWJjNTUtMzI3MThlMGU0ZDZj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
8 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZTQ2MWUyNTQtZGYxZi00MTMwLTg5MzktZDM1OGYyNjRlZTYx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
9 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGUyMzYzM2ItMDg4YS00OGZiLWI0M2ItOTZmYzBmM2I1N2My%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
10 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MGMyNjM5NzktNjQyMS00ZmY4LWEzMzYtNTViN2QzZWQ2MWI0%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
11 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MDE4NTFkYTQtNWNlMC00ZDc3LWI3NWMtZjdmN2QxMjE4OGQ2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%2269e87075-8910-4bd5-9a08-f7e22b6f69e5%22%7d
12 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MDM1OTA2NzctOTVhYS00MmFlLTgzNWQtM2EyZmNmYzc0ZmFj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
13 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZWU5ZTBiOTQtYTcyZS00MGZmLTk0MTQtNmY0ZjNkMWYyMmYy%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
14 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NDk0NjBmZTMtZjk0NS00MmI1LWE4NzctODQ0Njc3NmZhMzlj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
15 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTcxZjAwNGUtMzNlNy00MGRmLWExN2YtZDcyZmJkOWIxNTA2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
16 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MmZkNDBmMWYtNTM3NS00Mzk2LTg5MjctMDEwNmYwZWQwMTM1%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
17 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZTgyYTRhM2EtZWRiMC00YTI1LWIxM2QtN2ZmNWU5M2ZmMThj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
18 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YjRjZDNjNzktMjUyZi00M2I2LWEyMWYtMThhNmM1M2Y3ODE4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
19 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ODExYTIzODUtNWQwMy00YThjLTg3MjItN2QyMTEyODc2ZTUx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222f62835f-048e-4c85-94d9-f8052060210e%22%2c%22Oid%22%3a%22d20112d2-cb89-492f-b3c5-74320171a4d9%22%7d
20 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZWFlOTA0YTEtZTdlMC00YTY4LTk3MDMtOWM5MDVjYmZlM2E1%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
21 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YzgwMDE1NzEtNjA0Ny00ZGI4LWJhZTMtNmZlNTliYjU1NThi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
22 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZDFiMDNlZjItNWU3OS00YWI3LWE0NWQtY2E0MzJlZTMwZTdl%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22fab3cfeb-275c-4901-b794-d419baeac4ca%22%7d
23 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_Yzk3NzY4OGMtOWM5NS00OWE0LWJhMTYtNDk4ZDBkOTRhNGM2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2225443702-039b-4485-b8ae-3054dde1ed25%22%2c%22Oid%22%3a%2218ec9837-0bf9-475d-919f-13492a6c87bd%22%7d
24 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MzZiZGM3NWUtOGEzOS00MmM5LWE0YTctOTA5MWVlYjAwMzJj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2225443702-039b-4485-b8ae-3054dde1ed25%22%2c%22Oid%22%3a%2218ec9837-0bf9-475d-919f-13492a6c87bd%22%7d
25 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTg0MDcyZTktNTFmYS00MzQyLTliYWEtMjlkOTQ0MWRmNzky%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2225443702-039b-4485-b8ae-3054dde1ed25%22%2c%22Oid%22%3a%2218ec9837-0bf9-475d-919f-13492a6c87bd%22%7d
26 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWNlMWJkYzYtYTgyNy00MTNkLTg1MzEtOGUxNDJjMGFhNjM0%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2225443702-039b-4485-b8ae-3054dde1ed25%22%2c%22Oid%22%3a%2218ec9837-0bf9-475d-919f-13492a6c87bd%22%7d
27 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NDQzYjI1NzQtMzgyNS00MGJlLWE4YzEtMzE0MGRmMjNiYmU2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
28 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NWMwNzAzZDYtMmM0Mi00ZjRhLTk4ZWItYWU1MjQxZmY0ZDA2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
29 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZWQ5NTU4ZTUtZTY5NS00ZTNjLWE5NDUtNzkyMjllM2NkN2U2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
30 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGFhM2NjNmQtMjVkMi00M2JhLWI3OWQtZjE4MmY1NjMwMzVh%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2225443702-039b-4485-b8ae-3054dde1ed25%22%2c%22Oid%22%3a%2215ef826b-5482-4132-8a55-770aa6bf1e1c%22%7d
31  
32 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YjdmYzAzNWMtYWQzMS00OTRlLTk2ZWMtNGM4YWE2M2Q3ZTY4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
33 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NzY4YjI3MjQtZDI4OC00ZTM2LTliYWUtNzhjZmYxMGYzZTBi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
34 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OTU1MWY0OGEtN2YxOC00NzEyLThhNWItYjQ5MjgzZDJmOWFj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8e5eb49-74bd-45b9-905a-1193cb5a9913%22%2c%22Oid%22%3a%22bae3e0fe-4e16-4784-9ab3-c28a83c65dea%22%7d
35 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NjQ0NDFlYWItNmZmOC00MmRhLTk1NGYtNjg4YzI3NGNiZjZi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%222867a850-2fe5-43f7-92b9-8e326586b667%22%2c%22Oid%22%3a%229f916724-b7c9-4a77-8a42-d340dea81f75%22%7d
Decanenkring IJssel-Vechtstreek | info@dijv.nl